Kempkes Optiek, Gouda

Illumi’s lichtontwerp en de verfijnde lampen maken het design van de exclusieve winkel van Kempkes Optiek in Gouda af.

bekijk project

Vondelgym Zuid, Amsterdam

Het Vondelgym-Gevoel vertalen naar passende verlichting. Illumi deed het voor de vestiging op de Amsterdamse Zuid-as. Met verrassend maatwerk en vakkundige installatie als kers op de taart.

bekijk project

Vondelgym, Amsterdam Oost

Licht waarin je graag sport. Plus sfeervolle lichtbronnen die passen bij de stijl van Vondelgym. Illumi vulde deze wensen feilloos in met goed lichtadvies en het leveren van de verlichting.

bekijk project

Café Franklin, Den Haag

Het interieur laat zich omschrijven door de woorden; warm, robuust en stoer. Illumi liet zich inspireren door deze sfeer en maakte de bar door middel van nieuwe verlichting bijpassend.

bekijk project

Brasserie Nieuw Noord, Rotterdam

Brasserie Nieuw Noord mixt de sfeer van het Parijs uit de jaren ’30 met een rauw Rotterdamse tintje. Illumi gaf creatief lichtadvies en zocht de prachtige lampen uit.

bekijk project

De Waterreus, Scheveningen

Voor strandrestaurant de Waterreus bedacht Illumi een lichtontwerp met sfeervolle lampen die passen bij het strandleven, Scheveningse historie en stoer tafelen.

bekijk project

Terras De Waterreus, Scheveningen

De opdracht: warme buitenverlichting in beach life stijl die uitnodigt om aan te schuiven op het fraaie terras of in het restaurant. Het resultaat mag er zijn.

bekijk project

La Lanterna, Den Haag

Bij Italiaanse gastvrijheid horen stijlvolle lampen. In het lichtontwerp voor dit bekende Haagse restaurant verwerkte Illumi Fins lichtdesign inclusief vakkundige installatie.

bekijk project

Walter Benedict, Den Haag

Illumi vertaalde de bistro chic van Walter Benedict op de Haagse Denneweg naar knappe lampen die opgaan in het relaxte interieur. Oordeel zelf.

bekijk project