Ter Marsch & Co

De hamburgers en frieten van Ter Marsch & Co zijn beroemd. Hun fast casual food eet je nu naast Amsterdam en Rotterdam, ook in Utrecht, in het bekende, bekroonde decor. Met licht en elektra van ILLUMI.

bekijk project

Stadshaven Brouwerij, Rotterdam

Originele craftbiercocktails? Die drink je bij de Stadshaven Brouwerij Rotterdam. ILLUMI installeerde de nieuwste techniek, verlichting en camerabewaking voor dit sprankelende horecaconcept.

bekijk project

Foodhallen, Den Haag

De Foodhallen Den Haag zijn als een bruisende piazza waar je een reis maakt door wereldkeukens. Illumi verzorgde de elektra en de installatie van de verlichting voor deze horeca-aanwinst in de Hofstad.

bekijk project

Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen

Waan je even in de USA bij Roadhouse Bar & Kitchen. Illumi dacht mee over het lichtontwerp, verzorgde de elektra en de installatie van de verlichting voor deze hotspot.

bekijk project

Ferilli’s Caffè, Amsterdam

Het Amsterdamse Ferrilli’s Caffè kreeg een slim lichtregelsysteem en een betrouwbare elektrotechnische installatie. Als onopvallend onderdeel van het spannende interieurontwerp.

bekijk project

SOUS Bar Bistro, Amsterdam

Na een grondige restyle werd BRIX, SOUS bar bistro. Illumi werkte mee aan deze succesvolle metamorfose.

bekijk project

Westergasfabriek, Amsterdam

Effectverlichting voor club de Westerunie. Een prima elektrotechnische installatie voor het Westergasterras. Illumi is kind aan huis bij de Westergasfabriek.

bekijk project

Bierboutique, Rotterdam

In de Bierboutique in Rotterdam genieten gasten van een goede sound en state-of-the art licht dankzij Illumi’s strakke elektrotechnische installatie incl. geluidsinstallatie.

bekijk project

TOUJOURS, Haarlem

Dit restaurant aan de Oude Groenmarkt in Haarlem was al leuk, maar is nog mooier en ruimer geworden. Illumi verzorgde de elektra en verlichting.

bekijk project

MAMA KELLY, Den Haag

Restaurant MaMa Kelly in Den Haag maakt furore met kip en kreeft. En met het interieur waarvoor Illumi creatief lichtadvies gaf en haar handtekening zette onder de licht- en krachtinstallatie.

bekijk project

PLANKENWAMBUIS, Ede

Nieuwe elektra, een multi-room 7 sound muziekinstallatie en sfeervolle verlichting. Illumi pakte de hele licht & geluid range aan voor dit relaxte restaurant op de Veluwe.

bekijk project

THE PENTHOUSE RESTAURANT SKYBAR, Den Haag

Van elektra, datanetwerken tot noodverlichting. Illumi installeerde snel en vakkundig de elektrotechniek voor The Penthouse in Den Haag, een restaurant op 135 meter hoogte.

bekijk project

PRACHTIG AAN DE MAAS, ROTTERDAM

Nieuwe elektra en fraaie verlichting voor restaurant Prachtig aan de Maas. Op z’n Rotterdams: eerlijk, recht voor z’n raap en to-the-point.

bekijk project

VAN DE LEUR, LEIDEN

Prettige muziek, uitstekend werkende elektra en passende verlichting die naadloos opgaat in het authentieke interieur. Illumi regelde het van A tot Z.

bekijk project

EXKI

EXKi restaurants veroveren Nederland met hun Nature’s Kitchen. Illumi verzorgde de verlichting en vakkundige elektrotechnische installaties voor alle Nederlandse filialen.

bekijk project

SEATS 2 MEET, Haagse Toren, Den Haag

Veilig en betrouwbaar werken met snelle Wifi kan bij Seats2Meet. Illumi gaf advies en installeerde onder meer nieuwe elektra, verlichting, datanetwerken en Wifi.

bekijk project